Optakt: Aarhus Rugby Klub vs Aalborg Lynet
05/05/2016
Optakt: ARK vs. Erritsø
19/05/2016

Aarhus Rugby Klub 30 – 24 Aalborg Lynet

Med solen højt på himlen over ArkPARK, var der lagt op til en fantastisk rugbydag. Og det var ikke hvilken som helst kamp, der skulle udspilles i dette solskinsvejr. En af Danmarks helt stor rivalopgør skulle afgøres, da naboerne fra Ålborg kom sydpå. Efter en intense pre-game pump up i omklædningsrummet, var begge hold klar til kick-off.

Trods en god mental forberedelse før kampen, var det Ålborg der kom bedst fra start. Trods adskillige gode angreb, formåede ARK kun at få bolden flyttet ud i kæden til at Liam O’Neil kunne lave en enkelt try. Samtidig havde Ålborg en del mere succes, som med stor hjælp fra en erfaren kæde, lykkedes dem på mirakuløs vis at bryde igennem den sorte og neongrønne mur adskillige gange, hvilket medførte at scoren ved halvlegen var 21-5 til Lynet. Der skulle gøres noget drastisk, hvis ikke øllenes formål efter kampen skulle blive at drikke sorg væk. Og i anden halvleg kunne man også godt fornemme, at det var en anden indstilling der var taget med ud på banen igen. Takket være en fantastisk indsats fra de tunge drenge, både i klyngen og indkast, så begyndte der at rulle nogle tries på pointtavlen, samtidig med at Ålborg fik sværere og sværere ved at bryde igennem. Især en god aktion hvor Gibson og Chief formår at counterrucke, leder til at Nathanaël og Mads i fællesskab kan få prikket bolden over tryline, for derefter at kaste sig på den – det var som at se Michael Laudrup og Preben Elkjær i deres storhedstid. Mads viste stor uselviskhed ved at lade Nathanaël kaste sig først på bolden i scoringsfeltet.

På dette tidspunkt vender kampens momentum, og man kan mærke at vi er ved at få overtaget på kampen. Efter godt 75. minutters spil, bliver bolden spillet ud fra en ruck i 22-meter zonen, bliver afleveret gennem flere hænder, før den ender hos fullbacken (undertegnede) som kan krydse linjen til scoren 25-24. Festen blev lukket og slukket af ham som startede den, Liam O’neil lægger bolden ned til den endelig score 30-24 til ARK efter et glimrende sideskift af ARKs kæde, der tog Aalborg på sengen. Glædesfølelsen rullede for alvor ind over spillerne, da dommerens fløjte endelig lød. Der skal lyde et stort tak til det fremmødte publikum, som sørgede for god stemning under hele kampen!

Resten af dagen kunne man heller ikke klage over, da den stod på grillmad og bajer – sejr-bajer!

Alt i alt en herlig dag, hvor der blev spillet rugby with the Hart. Tries blev i øvrigt scoret af Liam O’neil x2, Liam Hart, Nathanaël Luke og Louis Tetevide.

Gæsteskribent og young gun

Liam Hart

Billeder fra kampen kan findes på Bo Sørensens hjemmeside rugbyfoto.dk

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com