Optakt: ARK vs RK Speed
06/11/2015
Ny hjemmeside
12/11/2015

ARK 12 – 22 Speed

Mine damer og herre. I lørdags d. 7/11 skulle SUPER 6 afgøres og medaljerne fordeles. ARK havde forinden udspillet sine chancer for mere end en poleret bronzemedalje, men mesterskabskampen var stadig en åben affære mellem speltbørnene fra FRK og amarkanerne aka ildøens djævleyngel fra Speed. Sidstnævnte var på besøg på ARK-PARK den givne lørdag for, at forsvare deres mesterskab.
Selve referatet ift. kampdelen vil jeg for engangsskyld gerne på hele redaktionens vegne undskylde for, da den udsendte reporters vinkel under kampen var sløret og sidenhen på aftenen blev endnu mere usammenhængende. Derfor må konklusionen være, at kampen var nogenlunde tæt og efter to krigeriske præstationer trak Speed sig ud som sejrherre.
Blandt de fragmenter fra kampen, som den udsendte kårespondent husker tydeligst, står et par vilde tacklinger, et par vilde præstationer af de to unge immigranter Puio (Rumænien) og Jonathan (Sydafrika) og en ekstra aggressivt spillende høvding pga., at tv-legenden Kurt (kom forbi) havde forklaret ham, at ”B’et” i hans ret så lange efternavn står for BJØRN!! Desuden stod det klart, at efter de to tudeprinser blev sendt fra banen med tvivlsomme skader i slutningen af 2. halvleg og et par yngre kræfter blev sendt ind, spillede ARK langt bedre (her iblandt den evigt unge Johannes).
Selvom Speed kæmpede sig frem til en flot sejr og Lynet flere gange var foran mod FRK i Ålleren, så vandt FRK alligevel til sidst det hele og Speed måtte nøjes det mest effektive våben mod vampyrer (jf. Underworld 1 + Blade trilogien og vist også Van Helsing – Det er længe siden jeg har set dem, så jeg tager måske fejl).
Vi fra ARK vandt bronzen og det var jo på forhånd skrevet i stjernerne, da vores unge flab Jonathan spillede sit livs kamp og blev MOTM. Og unge Jonathan er jo ligeledes Sydafrikaner – Sydafrika som jo bekendt vandt bronze ved VM. Jonathan deler ligeledes navn med Jonathan Sanders der ja, producerer bronzefigurer af afrikanske dyr. Viden man kun finder hvis man leder længe og de rigtige steder. (Eller søger på Jonathan + Bronze på goglen) ((Illuminati!!))
Efter kampen havde ARK-mandskabet en fælles terapisession, hvor alle sten blev vendt og vejet og planen for næste år blev lagt i støbe(bronze)skeen.
Kampen var jo som sagt afslutningen på SUPER 6 og der skal derfor lyde en stor tak på redaktionens vegne for, at have måttet dække de århusianske rugbynyheder for jer i år. Grundet bl.a. tilbagevendelsen af chefredaktøren til foråret samt manglende likes på referaterne på ARK’s facebookside, vil undertegnet – manden med de mange ansigter – gerne takke af for denne gang og træde tilbage til mere vante roller.
På gensyn i 2016, hvor vi ARKaiere vil forsøge at genrejse os og tilbageerobre hvad der er vores. Eller som min gode ven og fiktive filmlegende Connor MacLeod plejede at sige: ”There can be only one!”.
/Kårestoget Fuur Wiberg

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com