ARKs Venner

ARKs Venner er Aarhus Rugby Klubs støtteforening. Her skabes muligheden for, at venner, familie, gamle spillere og alle andre, der er interesserede i rugby i Aarhus kan mødes, hygge og nyde rugbysporten og hinandens selskab!

Medlemskabet inkluderer blandt andet muligheden for at komme med ARK-spillerne på bustur til Sjælland for 50 kr., når der spilles kampe på de kanter.

Derudover får man halvårligt nyhedsbreve med information og opdateringer fra ARK-lejren og gode priser på ARK-merchandise. Prisen er som minimum Kr. 250 for et år, men der er ingen øvre grænse for støttebeløbet.

ARKs Venner medlemskabet er en vigtig del af fællesskabet omkring Aarhus Rugby Klub - så har du lyst til at støtte din rugbyklub, så er dette en af måderne!

• Har du lyst til at se en god rugbykamp på ARK Park?
  • Vil du hilse på alle de andre rugby koner/kærester/venner?
  • Savner du at snakke med dine gamle medspillere?
  • Har du lyst til at møde nye rugby-entusiaster?
  • Hvad med en kop kaffe eller en kold øl på ARK Park?