Aarhus Misfits i Esbjerg og Aalborg
18/04/2016
Optakt: Odder vs. Aarhus Rugby Klub
22/04/2016

Erritsø 22 – 39 Aarhus Rugby Klub

Dagen / aftenen d. 9 april 2016 vil for mange af os spillere i Aarhus rugby klub – både kvindelige og mandlige – blive husket som en god en af slagsen. Begivenhederne var alsidige, hvor en hård kamp mod et tændt Erritsø mandskab, Aarhus kvindeafdelings første kamp nogensinde og Christopher Gibsons dancemoves står som de skarpeste minder fra dagen. Det sidstnævnte vil jeg dog ikke komme nærmere ind på.

Et rekordstort ARK mandskab mødte lørdag morgen op ved klubben, for at tage hul dette års udgave af 1. division vest, og første udfordring på vejen til Superligaen var Erritsø. Stemningen var positiv, vejret var upåklageligt. Trænerteamet, bestående af Chris Adby og Preben Rasmussen, havde lagt en solid gameplan for dagen.
Aarhus lagde fra starten af et solidt pres på modstanderne, og spillet foregik i den første del af kampen udelukkende på Erritsøs halvdel af banen. Efter 10 minutters hårdt pres fra specielt Aarhus’ klynge, scorede Kenneth det første try, hvorefter Justin sparkede de to ekstra point over. 7-0 til Aarhus efter 10 minutters spil.
Fredericia mandskabet vågnede herefter, og Erritsø kom mere ind i kampen. Specielt deres effektive spark hjalp med at give dem momentum, og gav vores fullback, Niels, en del at arbejde med. Erritsø formåede at give Aarhus kamp til stregen, og specielt deres klynge viste sig at matche – og i flere tilfælde – overgå Aarhus’ otte tykke mænd. På trods af dette, gik ARK til halvleg med en føring på 12 point.

I anden halvleg brugte ARK’s trænerteam deres trumf-kort, hvilket var et dusin udskiftere, som alle hungrede efter at sætte præg på kampen. Dette trumf kort viste sig at være guld værd, og det resulterede i, at ARK fik fornyede kræfter, imod et Erritsø hold, som kun havde én udskifter. Aarhus formåede derefter at få hul på det ellers stærke, men trætte Erritsø forsvar, og scoringer af Asbjørn, Nathanaël, Niels udbyggede føringen og sikrede mandskabet de vigtige bonuspoint. Som prikken på i’et scorede Anders ”no-show” Decker sit første try. Den unge flanker / wing udtalte bagefter, at hans første try var en holdindsats, men vi ved godt alle sammen, at han selv bestemmer hvornår og hvor han scorer.
Kampen sluttede med en sejr til Aarhus mandskabet på 39-22, og var det første solide skridt på vej mod Superligaen. Efter kampen havde det uofficielle fest komité, bestående af Kenneth ”Kødhammer”, Mads “Gingerflame” og ”Hårde” Kåre, arrangeret årets første fest. Som nævnt tidligere kommer jeg ikke nærmere ind på det, Christopher Gibson.

What happens in the club. Stays in the club.

Jonathan out.

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com