ARK var i lørdags på besøg i Erritsøhallen, hvor indendørsturneringen “FAST5 touch” løb af stablen, der er et af DRUs rigtig gode forsøg på et af de vigtigste fokusområder på sporten, nemlig fastholdelse. Heldigvis har turneringen givet mod på mere, og der opfordres allerede nu til at gentagne stævnet næste år.

Nedenfor ses 2 vaskeægte øjenvidneberetninger fra vores udsendte reportere Jens og PW.

Ungdom:

Vi var ikke så mange, men fik på bedste jyske rugbymaner alligevel det hele til at fungere. Afviklingen af den ældste række blev reddet af de 9 deltagere fra Viby Skoles valghold. De havde også modet og lysten til at udfordre Odders seniorhold. Det var tydeligt, at ungerne fra de sammensatte hold var glade for at se hinanden. Det er jo trods alt lidt siden vi forlod grønsværen med de fine medaljer. Og hvem vandt så? Det gjorde vi vist alle! Håber vi får muligheden igen næste år. Og måske sammen med øst? Dem kan vi nemlig også godt lide!

Senior:

7 unge århusianske mænd, alle over 70% friske, drog i lørdags til Erritsø for at dyste i touchturneringen FAST5 touch. Alle havde kridtet skoene til en intens rugbydag, hvor man rigtigt skulle vise, hvor fint formen er blevet holdt hen over vinteren. Det viste sig dog også at vi skulle spille 4 mod 4 og ikke 5 mod 5, hvilket gjorde det fantastisk belejligt at Justin stødte til spillertruppen, og alle kunne nøjes med at spille en halvleg i hver kamp. Vintertræningen havde båret frugt, og vi formåede at vinde vores første 2 kampe imod Esbjerg og Erritsø. Men hårdt det var det sgu. Især fordi der i mellem kampene blot var 2,5 times pause.

I mens vi restituerede imellem kampene, havde vi fornøjelsen af at værdsætte de fremtide stjerners rugbyevner, hvilket faktisk ikke var så ringe endda. Alle hold fik opbakning fra sidelinjen, og dommeren var altid mindst delvis skaldet – hvilket selvfølgelig kun hjalp på stemningen.

Da tiden kom til vores 3. kamp, blev turneringstempoet skruet op! Pludseligt var pauserne kortere, og ligeledes dommernes lunte. Phill The Thrill fik det gule kort 2 gange, henholdsvis på grund af dårlige tekniske færdigheder og generel voldsom adfærd (will he ever learn? #never). Det taget i mente, vandt vi 3. og 4. kamp, bl.a. med en flot scoring i sidste af sekund af Phill The Thrill himself imod Odder, som vi ellers lå til at spille uafgjort med. Det viste sig at være en yderst vigtig scoring, da vi skulle spille imod Lynet i den sidste kamp, der havde formået at spille uafgjort med Erritsø. Derfor kunne vi nøjes med uafgjort imod Lynet, og stadig vinde hele pisset og den medalje som fulgte med (det viste sig kun at være børnene der fik medaljer, men de fleste tog det pænt). Kampen i mod Lynet var intens! Til slut i første halvleg fik Phill The Thrill en af de førnævnte gule kort (den pga. dårlige tekniske færdigheder), og Lynet kommer foran med et enkelt try. Herefter bølger kampen frem og tilbage, og da vi er fuldtallige igen, opsnapper Aske Fayaz en fejlet aflevering fra Lynet! Han spurter imod scoringslinjen, med Danmarks hurtige rugbyspiller i hælene, hvor Aske istedet for at slå turboen til, vælger at smide en arrogant aflevering til en krydsende medspiller, der urørt kan løbe ind og score det udlignende try. Så snart scoringen blev lavet kunne Topgun temaet høres i hele hallen, i mens ARKs spillerne løb en sejrsrunde med kæmpe vinger bagud. Kampen sluttede uafgjort, og dermed vandt ARK fastholdelsesturneringen FAST5.

Efterfølgende fik alle ARK spillere en øl af familien Kjellerup, som havde givet støtte fra sidelinjen hele dagen – det var nok dagens højdepunkt. 6 timer efter turnerings begyndelse, og med en samlet spilletid på 50 minutter, var en udemærket rugbydag for ARK seniorne ovre – vi er heldigvis klar til at forsvare sejren næste år!

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com