rugby-i-solskin
Rugby Ready
02/03/2016

Generalforsamling 2016

Aarhus Rugby Klub afholdte d. 27/2 ordinær generalforsamling for foreningens medlemmer. Der var et pænt fremmøde på omkring 25 stemmeberettigede medlemmer.

Dagsordenen var ifl. vedtægterne og dagen blev styret af Andy Grantham, der var bestyrelsens valg som dirigent, hvilket faldt i god smag hos de fremmødte.

Formanden fremlagde sin beretning for 2015, og lagde vægt på frivilligheden i ARK, ungdomsafdelingen der har et stort potentiale, en kvindeafdeling i vækst, samt en seniorafdeling der havde en støt tilgang af spillere.

Årets M/K blev Niels “Chief” Gotfredsen for sit store engagement i Aarhus Rugby Klub – ligefra håndværkshjælp til træningshjælp med ARKs voksende kvindeafdeling.

Forslag fra bestyrelsen

Bestyrelsen havde på forhånd ikke modtaget forslag, men valgte selv at stille et forslag om en ændret kontingentstruktur og dermed en ændring af paragraf §5 i vedtægterne, som kan læses her: ARKs vedtægter.

Forslaget blev efter diskussion omskrevet til følgende samt vedtaget efterfølgende:

1.
Senior:
ARK medlemsskab 600 – betales 1/2 (1/4 i 2016)
a. Damer 2 x 200 – betales 1/4 og 1/9 (1/5 og 1/9 for 2016)
b. Herrer 2 x 700 – betales 1/4 og 1/9 (1/5 og 1/9 for 2016)
2.
Ungdom: 2 x 500 – betales 1/4 og 1/9
3.
ARK’s venner: Min. 250 – betales løbende og gælder for betal kalenderår

Medlemskab á 600,00kr dækker:

• Deltagelse i træning (inklusive klubbens udstyr og faciliteter)
  • Mulighed for at benytte klubhuset til medlemspris
  • Mulighed for at tage med andre ARK hold (Gratis eller et beløb fastsat til turen)
  • Mulighed for at få rabat på Team Danmarks træningscenter
  • Mulighed for at få konsultationstid hos fysioterapeuten (Gratis eller mod betalingsaftale)
  • Mulighed for at spille 2’ holds kampe

Betaling senest 1. februar (til klubbens konto). Opsigelse af medlemskabet, skal det ske inden d. 30/11, og være skriftligt til: kasserer@aarhusrugbyklub.dk

Det årlige medlemskab giver ret til at supplere med en af førnævnte 2 licens grupper (pkt a og b), som er en forudsætning for at spille ARK kampe (2’ holds kampene undtaget)

Ny bestyrelse

Der blev ligeledes valgt følgende bestyrelse pr. 27/2 2016:

Formand: Henrik Knudsen
Kasserer: Jesper Christensen
Sekretær: Simon Nygaard
Ungdomsansvarlig: Jens Hauge Henningsen
Senioransvarlig: Uwe Pommerich
Klubhusansvarlig: Richard Mackrill

Kontaktoplysninger på den nye bestyrelse kan findes her.

Referat fra dagen kan findes her: Referat generalforsamling 2016.
Opdaterede vedtægter pr. 27/2 2016 kan findes her.

Comments are closed.