Optakt: Aalborg Rugby Klub vs. Aarhus Rugby Klub
01/09/2016
ark-frk
Optakt: Aarhus Rugby Klub vs. Frederiksberg Rugby Klub
09/09/2016

Referat: Aalborg Rugby Klub 7 – 29 Aarhus Rugby Klub

Efter en lang sommerpause var det igen tid til at pakke støvlerne i tasken, og øllene i bussen og drage mod landets rugbybaner, denne gang til Ålborg. Dagen startede hektisk, med en række ændringer i holdopstillingen i sidste øjeblik, men holdet lod sig gå til opgang upåvirket, hvilket må siges at være et stort plus, og det var tydeligt, at spillerne havde glædet sig til at komme på græs igen. Hormon-niveauet var meget højt, og derfor var det også ekstra imponerende, at der ikke blev danset knytnævevals en eneste gang i kampen.

Selve kampen blev en generelt rodet affære, dog i perioder med flot seværdigt rugby. Hvorvidt det er grundet World Rugbys regelændringer skal stå uvist, men begge hold begik en række straffe og forseelser, til stor forvirring for alt og alle. Dette betød også at kontinuiteten blev brudt, og der sjældent blev stykket flere faser sammen. Da det endeligt lukkedes betød det ofte også en scoring, og Mads og Niels PD sørgede for halvlegsstillingen 0-12.

Anden halvleg var meget af det samme, dog med et enkelt moment of magic fra Asbjørn, der benyttede sin enorme fysik til at løbe over og udenom adskillige modstandere. Mikkel stod for assistenten, ved at bryde igennem et hul med en fart man ellers kun ser ham bruge når klokken er 21.59 og han har glemt at købe småkager i Netto. Try’et kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=bfFSD_VJDF8. Mads (for anden gang) og DP tilføjede yderligere tries, inden Lynet slog til og fik reduceret til 7-29. Lynet pressede godt på i slutningen af kampen, og Chief vendte tilbage til sidelinjen 1½ min. efter at være blevet skiftet ind, efter at have fået en ostemad. Måske det var taktisk, for at teste holdets mentale styrke, en prøve der blev klaret flot. Ålborg blev holdt fra at score yderligere tries, og sejren og bonuspointet var i hus.

Alt i alt en god start, men heller ikke mere end det. På lørdag kommer de forsvarende mestre fra Frederiksberg på besøg på ARK Park, hvor spillet skal løftes, hvis det skal blive til endnu en sejr. Jeg nærer dog ingen tvivl om, at dette også bliver tilfældet, så derfor er der alt mulig grund til at komme forbi Viby lørdag kl. 14.00 til et brag af en kamp! Flere detaljer om den kamp her: https://www.facebook.com/events/160537347721270/

/Christian S. Jensen

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com