I lørdags havde vi besøg af de forsvarende mestre fra Frederiksberg Rugby Klub, en kamp der levede op til de høje forventninger. Super6 er startet, og intensiteten fik et nøk op. Selvom tacklingerne fløj til højre og venstre var det først efter ca. 20 minutter, at de første point kom på tavlen, da Matt afsluttede et langt Aarhus pres i hjørnet. Herefter skiftes Mads og FRKs sparker til at rejse flagene, og halvlegsstillingen lød således på 11-6.

Anden halvleg var en halvleg af to halvlege. I den første del sad FRK tungt på spillet og udnyttede en let vind i ryggen til at presse sig ned på ARKs banehalvdel, og FRK fandt deres indre BZ’er frem og belejrede ARKs 22’er. Efter et langt pres kunne FRK udligne til 11-11 med ca. 20 minutter igen. Men frem for at knække, vidste ARK en mental styrke som Professor X ville være stolt af. FRKs pres blev modsvaret af et tilsvarende ARK pres, og om Mikkel netop har set prinsen af Egypten vides ikke, men med en lille dummy fik han FRKs forsvar til at splitte sig som det Røde Hav og kunne gå over linjen til 18-11. FRK kom herefter ned på 14 mand, da de modtog et gult kort efter at have forsøgt sig at komme i Guiness Rekord Bog for flest gentagende offsides. I de sidste 10-15 minutter viste ARKs bænk sig at gøre forskellen og vi fik scoret tre gange via Crissy, TC og Niels PD efter et fræk vrik med håndleddet fra Mads. 37-11 var den endelige score, et resultat, der måske ikke helt viser hvor tæt kampen var, men som bevidner den stærke dybde vi i øjeblikket besidder.

Crissy og Kenneth blev kåret til kampens spillere, efter utrættelige indsatser i klyngen. FRK viste, at de ikke er nogen push-over, og at alle de sidste fem kampe bliver svære opgaver. Den næste af slagsen er om to uger i Hundested d. 24. september. Næste hjemmekamp er d. 1. oktober mod RK. Speed

Efter kampen blev endnu en grusom battle-royale udkæmpet i klubhuset. Slaget efterlod ingen øjenvidner.

Reaktionen på kampen kan ses nedenfor, hvor SuperSocialMediaMaster, Andy Grantham leverede verdensklasse videodækning af kampen.


/Christian Samurajhanna Jensen

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com