Lørdagens kamp mellem Aarhus og Aalborg blev på mange måder en succes. Der blev spillet god rugby, solen skinnede og Niels PD iscenesatte det største stunt på ARK Park siden Ashton Kutcher fakede sin egen død ved tyrefægtning midt på banen.

Kampen startede næsten for godt for vores side, med 12-0 inden for de første par minutter. Der gik dog ikke længe inden at Lynet slog til med to tries, og pludseligt var kampen vendt til 12-14. I det hele taget har Lynet stor ære af en meget jævnbyrdig første halvleg, hvor vi først trak fra kort før pausen, til en føring ved intervallet på 31-19. Halvlegen bare præg af et højt tempo, og to hold der var klar på at spille, men også hold der er i starten af sæsonen, med en del personlige fejl. Eftersom kampen skred frem, blev disse dog mere og mere sjældne. Kenny, den nyeste tilføjelse til ARK-roosteren, havde debut for klubben og spillede en brandkamp, med mange gode løb. Eneste (store) negativ var den ostemad han pådrog sig for at takle en modstander for hårdt. En grim forseelse, der uden tvivl må kaste en kasse af sig – hvis ikke det var fordi oplysninger efter kampen indikerede at Kenny var stukket af for sin egen konfirmation for at spille rugby. Øllene må nok hellere vente et par år.

I anden halvleg løb Aalborg tør for energi, og styrken af vores bænk, der bl.a. talte to tidligere landsholdsspillere, gjorde forskellen. Chief kom ind med en række store løb, Louis scorede et try ved at ligge på lur og slå til på det rigtige tidspunkt, og Liam afsluttede en række gode angreb med sidesteps der kan gøre selv Kaptajn Haddock søsyg. Fasespillet begyndte at køre, ledt an af den største klynge vi har haft i mange år – måske de også har en chance i årets lock-in? Under alle omstændigheder endte anden halvleg med en 36-0 sejr, efter rugby der gav de 40.000 tilskuere og to medfølgere på liveupdaten god value for money.

Thi størst af alt er dog kærligheden, og kampen vil især blive husket for da Niels P. Dahl i midten af anden halvleg blevet ”skadet” – så skadet at han ikke kunne forlade banen uden Sandras hjælp. Heldigvis var Niels ikke på knæ grundet en fibersprængning (den tog Kåre sig af, da han satte i spurt(?!)), men for at fri. Lykkeligvis sagde Sandra ja og udløste dermed dagens største jubelbrøl. ”What a day!”. Se selv romantikken nedenfor.

Efter kampen blev der serveret Kobekød og brocolli og PW og Rene blev kåret som kampens spillere, efter fremragende indsatser med en håndfuld tries og utrætteligt æselarbejde. Næste kamp er endnu en tur til Sjælland i pokalen, denne gang mod Hundested i semifinalen. Trods et par skader må det siges at have været en ideel optakt, til hvad der forventes at blive en stor opgave.

/Smileylicious

Se billeder fra dagen på rugbyfoto.dk. Foto: Bo Sørensen, Rugbyfoto.dk

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com