DM_SEVENS_ARK_thumb
DM Sevens i Århus
25/08/2017
Generalforsamling 2018
11/12/2017

Referat: Erritsø 8 – 52 ARK

ErritsøVSARK

ErritsøVSARK

Erritsø dannede søndag de perfekte rammer til årets første Super 4 kamp. Vejret var godt og koncentrationen i top i ønsket om at få sæsonen skudt i gang med et brag.

Erritsø havde voldt os problemer i foråret, men efter få minutter fandt Wilhemsi, mother of whiskey-breath, the untouchable, breaker of tackles and destroyer of beers, Bjerrum et hul, og selvom angrebet ikke gav pote, var det klart at ARKs kæde ville volde Erritsøs skadesplagede hold problemer.

Sejren blev dog grundlagt i forwards, der gjorde Vinnie Jones til skamme med en ægte Juggernaut performance. Stærkt krydret bolde fra 9 og 10 satte gang i momentum i angreb ledt an af Hard-Kåre og Don Kenny, og i forsvar sørgede vores egen maginot linje, Louis, sammen med resten af holdet for, at intet kom igennem. Særligt et dobbelt hit fra Dick Pirate og Rumæneren de kaldte kylling står klart i erindringen, dog muligvis ikke for modtageren. Mens Erritsø scorede på en maul tæt ved linjen, var der ingen linebreaks indkasseret, hvilket lover godt for sæsonen, om end vi, med alt respekt for dagens modstander, må forventes at blive sat under større pres i de kommende kampe. Inden Erritsøs scoring havde vi scoret tre trys af vore egne, og kunne dermed gå til pause med en 5-19 føring.

Anden halvleg startede sløvt for vores vedkomne, og Erritsø kom bedre med i kampen, og havde 10 minutter inde i halvlegen reducerede de til 8-19. Det vækkede os, og bonuspointet kom i hus kort efter. Herefter var blev trafikken ensrettet, med fire scoringer i de sidste 20 minutter. Maymacmania har hærget over ARK Park den seneste måned og træningen virker til at have givet gevinst og holdet ser ud til at kunne gå 12 runder.

Selvom større udfordringer venter på den anden side af Storebælt, var det ikke desto mindre en godkendt optakt, og særligt forsvaret viste sig stærkt. Forwards lagde en god platform, og Kåre, Kenny og Louis blev fortjent kåret til men of the match. Der er nu to uger til at arbejde på de sidste work-ons inden et brag af en kamp mod Rugbyklubben Speed. Inden da er der naturligvis DM i 7s på hjemmebane, se mere om dette her. Vi ses!

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com