Kurt kom forbi Aarhus Rugby Klub
04/11/2015
Optakt: ARK vs RK Speed
06/11/2015

Referat: FRK 26 – ARK 12

I sidste lørdags drog Århus udvalgte helte endnu engang mod øst på en farefuld færd mod det københavnske speltbælte Frederiksberg. (Frederiksberg er i øvrigt opkaldt efter det århusianske hipsterbælte af samme navn)
Frederiksberggenserne var forinden kampen et mulehår fra den samlede sejr i SUPER 6, mens vi jyske udfordrere stadig var flere travbaner fra toppodiet.
Træner Chris og kaptajn DP havde desuden stort set alle kort på hånden, da næsten hele holdet var skadesfrit. Dette betød en stærk start 15’er med gode udskiftningsmuligheder samt en erfaren stabsbænk med rig viden indenfor taktiske og anatomiske manøvremuligheder.
Første halvleg var rigtig tæt og ARK spillede både klogt og kynisk. Dette medførte en bekvem Århus føring til pausen. Men frederiksberggenserne havde stået i den selvsamme situation en måned forinden på ARK-PARK, hvor de også var bagud ved pause. Derfor måtte det være en ligeså stor skuffelse for ARK-mandskabet, at man tabte kampen på samme måde endnu engang.
Vores klyngedominans blev for en gangs skyld sat til vægs og vores kæde blev flere gange udspillet. Så til trods for en flot 1. halvleg af hele holdet, må vi blot erkende, at hvis vi kan tabe to kampe på nogenlunde samme måde og begge i anden halvleg efter at have været foran, ja så fortjener vi sgu ikke noget guld i denne omgang.
Resultatet stiller FRK et kvart hobbithår fra den totale sejr i årets SUPER 6, mens ARK udspillede sin sidste chance for både guld og sølv. Dermed er bronzen sikret, men enhver mulighed for avancement udelukket i år. Dog kan vi forhindre vores ærkerivaler i at vinde guld på hjemmebane, nemlig ildøens djævlehunde fra Speed, der stadig er med i kapløbet om førstepladsen. Vores tredjeplads sikrer os samtidig ”kun” adgang til kvalifikationen til næste års ’European Rugby Challenge Cup’, men hva fanden, det er sikkert fin træning for vores u-18 hold.

Efter kampen ydmygede New Zealand vores tapre 10’ers fædreland og vores cheftræner vandt store penge, der skal gå til det kommende transfervindue, hvor ARK forventes at handle stort ind og bl.a. tilbagekøbe en fransk-canadier og en dansk-franskmand.

Næste kamp er hjemme mod Speed kl. 14:00 på ARK-PARK. Men tøv ikke så længe, da der vil være masser af rugby forinden og på præcist samme sted, hvor både Anna Vedels smukke rugbydamer turnerer og det bedste fra 2. division clasher sammen. Vel mødt og husk at J-dagen grundet tidsforskellen løber af stablen i klubben lige efter senior-kampen.

/Kårenan the Barbarian Fuur Wiberg

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com