ARK-tour-tees
ARK indtager Hamburg
10/03/2017
Kamp-header1
Optakt: Erritsø vs. Aarhus Rugby Klub
30/03/2017

Referat: Hamburg 22 – 27 ARK

teamphoto

Ja, jeg undskylder allerede nu for, at dette referat først kommer op nu. Men redaktionen har været underlagt en svær hovedpine siden hjemturen fra Hamburg sidste søndag. Det må være det nordtyske vands skyld…

Nå.. I hvert fald drog ARKs udvalgte rockstjerner til Hamburg i den forgangne uge for at teste, om man stadigvæk kan lave damer i nylonbukser og Brian May-frisure.

Tourens eneste, og jeg understreger ENESTE formål var at spille kvalifikationskamp mod de nordtyske legender i Hamburg RC, som optakt til det følgende års titelforsvar, hvor det oprørske Sjælland endnu engang skal undertvinges det århusianske overherredømme. Selvom kampen var lørdag, valgte vi alligevel at tage af sted et par dage forinden for at optimere vores træning og restitution bedst muligt forud for kampen. Fredag og lørdag, blev hele holdet derfor sendt på intensiv træningslejr i sportsmekkaet, Reeperbahn, der er et anerkendt tysk træningsstadion opkaldt efter den mytologiske hamburgske sportsmand Ree Per, hvor alle de store tysker sportsstjerner har trænet gennem tiderne, bl.a. Michael Ballack og Jan Ulrich. Og jeg skal lige love for, at der blev trænet så meget, at det desværre gav bagslag, som trænerteamet nok ikke havde kalkuleret med.

Da vi endelig kom ud til Hamburgs rugbystadion lørdag formiddag backfirede hele den taktiske plan. Det viste sig, at alle spillere havde trænet for hårdt, og derfor var ude af stand til at præstere noget i nærheden af en rugbykamp. Det blev heller ikke bedre af, at hele Hamburgtruppen så fitte og særligt friske ud, og derudover virkede den tyske hjemmebane skræmmende og uindtagelig.
Trænerteamet var i vildelse. Hvad skulle man dog stille op? Selv Japan havde ikke engang trænet så hårdt inden de besejrede den sydafrikanske mastodont til VM  for et par år forinden. Et par slukørede og fortabte sjæle trådte dermed ind i omklædningsrummet. Gnisten var væk. Frygt. Fortvivlelse. Stilhed…
Men pludselig blandt alt den afmagt og fortvivlelse lød tonerne fra det hinsidiges, som var det engle, der sang. Den 10. muse, Redbone entrerede den dødelige verden via mediet i Chiefs håndværkerblaster og indgød vilje og kampgejst i de tilstedeværende. Spillerne rejste sig til tonerne af sejr, og pludselig var stemningen vendt. Den gamle kaptajn rejste sig som var han den forbandede Theoden i Ringenes Herre 2, der lige havde fået et par magic spells i krydderen, og opildnede sine krigere til kamp.

Ind i omklædningsrummet gik 21 tvivlsomme udgaver af Gene Simmons, ud kom noget i nærheden af et rugbyhold.

I forhold til selve kampen har vi her på redaktionen desværre mistet de fleste af vores noter og rapporter. Vores mistanke går på, at de mon ligger samme sted, som der hvor kaptajnen og tour-lægens forsvundne frisurer har aflagt sig? Hvem ved…

Det der står tilbage er, at vi spillede en episk og parykhår kamp mod de nordtyske krigere. Af de få uforglemmelige øjeblikke, der stadig flimrer for undertegnets øjne, var da Babymin brillerede i 30 sekunder i klyngen, og blev som en anden kanonkugle kylet ind i hamburgensernes tryzone. Dertil bør det nævnes, at den hjemvendte helt, Iron Man formåede at gå fuldstændig i stykker efter 10 min. og spenderer den resterende kamp på sidelinjen i en overtrækstrøje-iglo, for så at komme ind igen i de sidste momenter af kampen, som om intet var hændt. Applaus. Derudover skal der lyde en stor ros til trænerteamet for den vellykkede plan ”4-hooker-formationen”, hvor man vælger at skade samtlige spillere, som man har fundet sig sure på ved at fyre dem ind i en grønlandsk og rumænsk vakuumpakke.

Kampen endte 22-27 i ARKs favør, og vi er nu klar til det storslåede titelforsvar på de danske jagtmarker. Der skal lyde en stor tak til Hamburg RC, der spillede en fantastisk kamp, og som kaptajnen ærligt indrømmede efterfølgende, så havde vi nok tabt, hvis kampen havde varet 10 min. længere.
Efter kampen tog begge hold til beerfest i Hamburgs klubhus, hvor vi alle kom og fik noget kærlighed…
Sejren betød også, at ARK står med gunstige vilkår for at kvalificere sig til kvartfinalen i European Challenge Cup. Returen spilles efter sommerferien på ARK Park, hvor vi må forvente, at tyskerne kommer stormende.

Næste lørdag d. 26/3 tager ARKs udvalgte sydpå, hvor Erritsøs grå guld har udset sig et par århusianske håndmadder.

Heeeey.. (Heeeey)

/Harten Kern

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com