ARK AAL Justin
Referat: ARK 67 – 19 Lynet
08/05/2017
ARK AAL Justin
Referat: Lynet 25 – 17 ARK
22/06/2017

Referat: Hundested Rugby Klub 51 – 26 ARK

ARK Hundested

Lørdag d. 13 maj skulle Aarhus Rugbyklub, traditionen tro, en tur til Sjælland for at spille pokalrugby. Dagens modstandere var ingen ringere end sidste års pokalvindere fra Hundested. Vi var derfor godt klar over det ville blive en svær udebanekamp. Hundested er et fysisk stærkt hold og de har altid god opbakning fra en højtråbende lokalbefolkning. Det skal også siges, at Hundested var det eneste hold, der formåede at besejre ARK i sidste års mesterskabssæson.

ARKs mandskab var desværre allerede inden kampen præget af skavanker. Foruden en række skader måtte ARK på dagen undvære både holdets træner, Chris og holdets kaptajn, Kenneth. Dette kunne mærkes allerede fra starten da vi steg af bussen i Hundested. Humøret var højt i det gode rugbyvejr, men der var samtidig en hvis rådvildhed i forhold til hvad der nu skulle ske. Det hjalp heller ikke på forberedelserne, at vi kommer 20 min. senere ud af omklædningsrummet end planlagt. Alt dette gav noget uro inden kampen, som vi godt kunne have været for uden.

Der gik heller ikke lang tid efter dommerne havde fløjtet kampen i gang før ARK havde indkasseret de første tre scoringer. Wilhelm formåede at holde os inde i kampen med tre straffescoringer, men det kunne tydeligt mærkes, at ARK manglede kamperfaring mod et fysisk stærkt hold som Hundested.

Man skal dog aldrig afskrive ARK, der har for vane at starte sløvt, men langsomt kæmpe sig tilbage. Sådan er det gået så mange gange før, og da Rene samler bolden op fra en ruck og scorer under stolperne til 14-17, var det som om der blev lidt mere stille på lægterne i Hundested. Måske havde de ikke glemt sidste års kamp, hvor ARK næsten formåede at gøre comeback efter at have været bagud.

Sådan skulle det dog ikke gå. ARK kom aldrig tættere på sejren. Efter stillingen 21-29 var der desværre ikke tvivl om udfaldet, men kun resultatets størrelse. I anden halvleg havde ARK periodevis gode momenter, men vi fik aldrig opbygget spil, der varede mere end to faser. Forsvarsmæssigt havde vi også problemer med at dæmme op for de hårdtløbende Hundestedspillere. Indskiftede Johannes bidrog med fornyede kræfter og scorede kampens sidste try, men det var blot pynt på slutresultatet, som blev 26-51.

Pokalfinalen bliver en gentagelse af sidste år, hvor Hundested skal møde Speed

Kampens spiller for ARK blev Rene Palsgaard

/Phil the Thrill

 

 

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com