Optakt: Aalborg Lynet vs. ARK
28/08/2015
ARK 9 – 5 CSR
27/10/2015

Referat: Lynet vs. ARK 3-25

Der har været lidt stille her på kanalen på det sidste, men alle ARKs fans bør ikke snydes for de seneste begivenheder, og derfor har vores nyeste Kåre-spondent lavet et referat af weekendens kamp mod Aalborg. Det lyder således:

Lynet vs. ARK – 3-25
Mine damer og herre lad os spole tiden ca. 3-4 uger tilbage til en lørdag aften på Amager, hvor en lettere beruset Aalborgtræner overbevisende prædikede til Kødhammeren og undertegnet, at Aarhus ville få big time prygl d. 29 når vi skulle gæste Lynets hjemmebane.

Med denne verbale lussing drog en flok rystede og skadesplagede ARK-krigere mod det nordjyske lørdag d. 29/8, mens Aarhus Festuge var på sit højeste. Aalborg(Nordens Paris) havde ved de foregående møder været en svær udebane for ARK og oftest resulteret i vanvittige kampe med nederlag til følge.
Trods skader og afbud havde kaptajn DP samlet et slagkraftigt og internationalt hold. Så slagkraftigt at ”hooker-positionen” var blevet overflødig og vi flere gange spillede med 3 og endda 4 stolper på én gang.
Kampen begyndte hektisk præget med en del løseklynger og fejl fra begge sider. Efter en luns-tid stak en af vores wingers afsted op ad sidelinjen og en storspillende Peter Mølle i knaldgod support var et mulehår fra at lave et try(en forbandelse der hviler over os alle i front-5), men heldigvis dukkede den grønlandske Hulk op og færdiggjorde de andres arbejde. Chief og hans medstolper havde på dagen endelig fået anerkendt deres flair af træneren, hvorfor de alle sammen spillede alle mulige og umulige positioner.

Efterfølgende fortsatte en relativt rodet halvleg med masser af nærkampe, hvilket desværre resulterede i en synkronskade til begge vores 8’ere, da både Johannes og Edmund måtte forlade slagmarken samtidig.
Før pausen scorede Stubbsy vist et try og Aalborg både brændte og scorede på et straffe.
I anden halvleg blærede Justin sig med at pløkke ballonen over stolperne i det åbne spil og vores nye engelsk-franske håb Nath tværede Lynets kæde flere gange. Derudover fik vi et par flere skader og undertegnet måtte kastes i spil trods en dødbringende knæskade.

Alt dette resulterede i velfortjent sejr på 3-25, hvor mange af det nye kuld samt udenlandske transfers leverede gode indsatser. Trods skader og afbud ligner det, at nøglen til succes, kvinder og medaljer i år findes i vores enorme bredde og kampgejst. Nath blev af begge hold kåret til kampens spiller og det ligner at vi igen i år skal ligge vores lid til en fransk stjernespiller. Så kæmpe applaus til vores talentspejdere samt at Aalborgs træner jinxede kampen for et par uger siden.

Vi ved endnu ikke hvem den næste modstander er, men vi ved at de får big time prygl.
/Kåre Fuckin Wiberg

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com